Jul 1, 2017, 12:39 PM

Когато рухваш 

  Poetry » Free verse, Other
289 0 0

Когато рухваш,
повечето виждат
само грохота 
на падението,
но само един чува
въздишката
на облекчение.

 

Той е причината
и лечението.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??