Мисъл странна отдавна ме мъчи
и в размисли някък отвлече,
сякаш на изпит, контролирано ми връчи,
върна ме много далече.
Търси се само едно неизвестно :
точно кога се изгубих?
Отговор зная, но дали е уместно
да си призная? Когато се влюбих...
© Ралица All rights reserved.