Вземи ме в прегръдките си,
когато се върнеш...
Целувай ме безкрайно дълго,
когато се върнеш...
Изтрий сълзите парещи,
когато се върнеш...
Върни блясъка в очите ми,
когато се върнеш...
Тъгата - жестока и непоносима
да изчезне завинаги,
когато се върнеш...
Излекувай раните стари,
когато се върнеш...
Обичай ме повече от всякога,
ако някога се завърнеш..!
© Бинназ All rights reserved.