Когато стъпките на лятото се заскрежат
И вълните на морето се престорят
Че е време пак да тръгнеме на път
Когато нищо никога не се събужда
Под черните чадъри и дъжда
И чакам те но няма да се върнеш
Когато от небето спрат да пеят
Звездите от избраните съзвездия
И облаците вкаменени онемеят
Тогава аз ще съм отново истински
Тогава аз отново ще живея
01.12.2007
© Десислав Илиев All rights reserved.