Когато съм влюбена, мога да литна,
високо със птичия полет.
Когато съм влюбена, мога да викна
да дойде сред зимата – пролет.
Когато съм влюбена, давам усмивки
на скучни, пресичащи хора
и влюбено крача, невиждайки всички,
на ум, аз със птици говоря.
Когато съм влюбена, ставам по-светла,
по-хубава… даже вълшебна!
Струя аз, дъждовно потекла -
сред облаци мога да легна.
Дъга многоцветна пред мене бледнее,
че цветното в мен се събрало
и вятърът спира – да духа не смее,
небето за мен е разбрало.
На всички разбрали аз мога да давам
със шепи от своите мигове.
Когато съм влюбена, аз заискрявам
в зарята на влюбени стихове.
© Светла All rights reserved.
Бъди щастлива винаги!
Поздрав и от мен!