Когато съмне...
в тези две очи,
аз ще бъда толкова далече,
не ще усетиш
горещите сълзи,
ничия за тебе ще съм вече.
Когато съмне...
просто няма да ме има,
ще се стопя в дъха ти...
Далече някъде
за друг ще съм любима,
ще ме галят с поглед
нечии очи.
Когато съмне...
даже няма да боли,
будилникът стремглаво,
пак ще звънне...
ще бъда спомен от съня ти...
а на твойто рамо
друга любов ще лежи...
© Мария Манджукова All rights reserved.