Mar 6, 2020, 11:32 PM

Когато сънувам 

  Poetry
603 1 0

Понякога сънувам приказки
със цвят и мирис на липа...
Един творец във глухи петъци
рисува с пръсти листопад!

 

И после в мълчалива събота

На гости идва вятър лек.

Подхваща песен тъмнокоса

от нежна мисъл на човек.

 

И ето в нямата неделя

Върти се тихо грамофон

Мелодия без текст, вълшебна

Винил един е в полутон.

 

6.03.2020

© Екатерина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??