Когато те видя,
сърцето ми пак полудява,
то не ме слуша,
не се подчинява.
Когато те видя,
очите блестят.
Какво ли ми става,
та аз полудях?
Когато те видя,
всичко в мене мълчи,
само сърцето подскача...
Нещо му правиш, нали?
© Бойка Миркова All rights reserved.