Oct 15, 2007, 8:39 AM

Когато теб те няма 

  Poetry
1221 0 7



КОГАТО  ТЕБ  ТЕ  НЯМА


От вчера в къщи имам Диня,
Огромна, Пищна, Тънкокора...
И вижда се небето синьо
през двата и отвора.


Душата си на път съм да изгубя
Но НЕ! - това е твърде лично...
Намирам правилната амплитуда
и влизам в тялото сферично.

© НИКОДИМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??