Когато тя си отиде,
настана тягостна
и страшна тишина.
Тъмнината постепенно
ме обгърна в пустота.
Догоря в огнището
последната главня,
и в стаята,
потънала във самота,
стана толкова студено,
когато си отиде любовта.
© Даниела Петракиева All rights reserved.