три капки кръв се стичат по часовника ти
париш мислите ми
задържам дъха си под водата заради болката
няма те
ноктите ме болят
самотата къса дробовете ми
с крясък раждам липсата ти
разтичам се топло
попивам в очакването
няма те
подарявам ти перце от ангел
за теб е
сега когато ни няма дишам в чужди ръце
ще дойда неканена в твоя сън
разполовяваш очакването
рееш се безутешно
захапал си разпятието ми
няма те
в мен си завинаги
искам когато умра да затвориш очите ми
© Неземна All rights reserved.