May 30, 2012, 4:44 PM

Когато всичко си е отишло 

  Poetry » Love
747 0 2

Когато всичко си е отишло,

когато всичко е свършило,

а искал си всъщност

да започне,

когато от мен си далече,

а всъщност си близо,

когато си до мен,

а сякаш те няма,

когато те желая,

а не зная какво

всъщност желая,

когато ме има

и ме няма -

аз съм просто 

в мислите ти.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??