Ако, можехме с парите да купим Любов,
то нямаше как да познаваме сълзите от радост.
Истински и безценни!
Ако, можехме с парите да купим здраве,
грижи, уважение и признание,
то нямаше кой да бъде с нас,
щяхме да сме нещастни,
От света забравени!
Ако някой можеше да вникне дълбоко в душата,
от която се чува мълвене "мъката тежи повече".
Вдишва и издишва, като чакащия вулкан готов да изригне!
То няма кой освен, ако осъзнае,
че там дълбоко в душата,като в празна яма,
трябва Бог да достигне от Бог да е докоснат,за да има покой!
Анастасия
09-04-2017
© Asya Dimitrova All rights reserved.