Които с любов
се препитават,
самата любов
опечаляват...
За жалост в страна
опустошена,
са може би те,
БОЖЕ, мишена...
.....................................
За жалост в страна
обезверена
такава съдба
им е вменена...
© Стоян Минев All rights reserved.
на човечеството
съдбините -
и преди
и днес -
предначертани -
сили тъмни
дърпат му юздите
и с остен
му произвеждат
рани