Кой ви съблече оскъдните одежди?
Кой въздигна в култ голотата?
Свян и срам са отживелици прежни,
непритежавани днес от жената.
Безкрупулнa, разголена, красива,
с поглед, пълен с дащност,
предлагаща любов, свенливa,
професионална до изящност,
със задник, подходящо гримиран,
представян ни като лице,
и със репертоар безброй репетиран,
прочувствено сълзлив, от сърце,
обсебенa изцяло само от страст,
без разум, само със чувства,
устеремена към пари и към власт,
с цената на пошлост и блудства.
Отдала се на живота изцяло,
забравила за семейство, морал,
със съблазнително силиконово тяло
и със мисъл, будеща жал.
Казано кратко: модерна Жена;
и моя дъщеря; и любима...
В днешния ден със цена
и със любов непростима.
© Динко Милев All rights reserved.