На пътя ти пари прибират,
че си направил ляв завой.
Не отговорите напират-
въпросът риторичен:,,Кой?".
Агитки дразнят се редовно,
достигат до юмручен бой.
Нас ни вълнува безусловно
въпросът риторичен,,Кой?".
В Сената кашата е пълна-
днес чужд си, утре-свой.
Като дебати ни погълна
въпросът риторичен:,,Кой?".
Бързо май се разширява
дупката в озоновия слой.
Не катастрофа ни сплотява-
въпросът риторичен:,,Кой".
В живота караш го през къра-
коли, мадами, як запой.
Щастлив си, нямаш го кахъра-
въпросът риторичен:,,Кой?".
© Георги Янков All rights reserved.