Все пак ми е мъчно,
чатът някак ни сближи.
От снимка ти ме гледа,
думи ласкави реди…
Нетът илюзия създава,
гради несбъднати мечти.
Но реалността отново
бърза да ги разруши.
Кой е виновен за това,
съдбата ли така решава.
Е, в живота е така,
някой да те натъжава…
© Лилия Нейкова All rights reserved.