Jan 1, 2009, 11:54 PM

Кой ме чака... 

  Poetry
661 0 20
Поемам
пътя към реката -
към моето
бленувано щастие.
Къде отивам?
Кой ме чака?
Щастлива съм -
като за първото
причастие.
Тя - достолепна
и спокойна
тече в коритото
си старо.
Пристъпвам боса
и спокойно
потапям в нея
жаркото си тяло.
С прегръдка мека
ме обгръща -
потръпва
цялата ми същност.
Не мога,
и не искам да се върна!
В реката
влюбена съм всъщност.


Там край реката

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??