Кой си ти?-какво си мислиш,
че живота ми ще контролираш
и ще става все каквото кажеш
и ще правиш все каквото искаш.
Чашата преля -ти казвам
моето търпение изчерпа се до тук!
Мисля, че дошло е времето да кажа- край!
Мисля, че ще трябва да си тръгна вече!
Няма да е лесно да загърбя любовта
няма да е лесно, знам това,
но чувствам как душата ми с всеки ден
се свива някъде дълбоко в мен.
Ревноста ти тъй коварна
ме кара да живея в окови,
да се чувствам като птица без крила,
жадуваща да литне по света.
© Моника Николаева All rights reserved.