Кой съм?
Здравейте,
искам да Ви се представя,
аз съм "поет",
възможно е да не се нравя
на някого или на всички,
на горди „сладкопойни” птички
и все пак тайничко аз се надявам,
че т’ва е нещо, що оставям,
но без да се самозабравям
и сам от срам да се заравям.
Благодаря Ви, че благоволихте
да минете и не ме бихте! ;)~
© Митко All rights reserved.