Dec 11, 2020, 4:39 PM

Който 

  Poetry
164 0 0

                                                            който обича —

 

                                                      света е в сърцето си

 

                                                         гушнал — това е

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??