Mar 23, 2010, 6:12 AM

Който ме обичаше! 

  Poetry
703 0 0

Онзи, който ме обичаше,

не искаше да бъда хубава,

не молеше да съм послушната.

Харесваше ме грозна, дрипава.

 

Защото онзи, който люби,

не гледа колко съм изкуствена.

За всяка грешка ме не съди,

а просто иска да съм истинска!

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??