ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ekstasis
Налей в кристална чаша вдъхновение,
прашинки благородство добави,
една любов - за огнено спасение,
една мечта за идващите дни.
Три капки бяла лудост - за подслаждане,
за аромат - дъха на планини.
Със полъха на морски бриз охлаждай,
с акорди на китара украси.
Отпивай бавно, с тръпка на очакване,
с усмивка сред приятели запей...
С наздравици, звънящи тихо в здрача,
най-истинския празник изживей.
© Вики All rights reserved.