Колаж
Дигитална реалност
в усукано въображение
защипани моменти от време
игра на чувства
и бодливи формули
Копирано изражение
воден знак на тъга
със собствена вечност
и компютърна химия
Едва доловими надежди
и пируети на величие
пред pen и clone stamp tool
всички са равни.
© Марина Петрова All rights reserved.