Като вишнев цвят,
полепва снегът
по сухите клони.
Вятърът свири
с ледена флейта
зимна симфония.
Коледа, тихо
през всеки комин,
изпраща със радост
на всеки дом –
здраве, късмет
и медена сладост.
Медно звънче.
Коледен звън
оглася нощта.
Нека да има
мир, красота,
магия и доброта!
© Яна Ангелова- Яни All rights reserved.