Oct 29, 2010, 9:26 PM

Коледа 

  Poetry » Other
766 0 2

                                       Коледа

 

                             Подари ми тази зима.

                             Подари ми много сняг!

                             Запали за мен камина.

                             Оседлай еленски впряг!

 

                             Празник да е във душите.

                             Да звъни за нас звънче.

                             Радост да струи в очите.

                             Да свием коледно венче! 

© Димитринка Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??