Dec 25, 2008, 10:13 AM

Коледа е... 

  Poetry
1027 1 1
Коледа е...
в студения ден в сърцата ни гори!
Коледа е...
тя в  душите ни свети!
Коледа е...
като нова надежда,в пламъче,се ражда
топли чувства в нас поражда!
Коледа е...
поне веднъж в годината да бъдем мили!
Коледа е...
този ден очите със сълзи да не сме измили!
Коледа е...
за да възкреси вярата помежду ни Иисус се е родил,
за греховете ни с живота си е заплатил!

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Коледа е! А сълзите винаги измиват до чисто очите ни... Честито Рождество! С обич!
Random works
: ??:??