Звънят църковните камбани.
Небето пада за поклон.
И няма в тази нощ забрани
да търсим в себе си подслон.
В душата свещ да си запалим.
Сърцето в мир да се спаси.
Да спреме вече да се калим...
Звезда челòто да краси.
В сърце камбаните да бият.
В душата ни да има мир.
А устните любов да пият
от песните на длъж и шир.
И тази Коледа да бъде
едно небесно Тържество.
Да бъде то и да пребъде
за нас святòто Рождество!
+Честита Коледа, Приятели!!!!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Честита Коледа ва всички ви и Весели Новогодишни празници!
нека ви е Коледно!Поздрави от мен!!!