Коледа искри
в душата ми.
Повтаря ми спокойно -
не тъжи.
Под елхата погледни,
наведи се със надежда,
отвори очички и се усмихни,
всичко там е, там е любовта.
Любовта, обвита в шоколад,
във подарък, малък чудноват,
наслади се, усмихни се ти.
Коледа е празник на усмивки.
На прегръдки и целувки
бързо свършва, но преброй
до 365 и ще дойде тя, не се бой,
ще получиш радости, усмивки и милувки.
Повярвай в Коледа и ти,
за да носиш нейната искра
в твоята душа, любими мой,
Коледа да дойде пак дочакай ти!
© Елисена All rights reserved.