Сълзите пак се стичат по страните ми...
Не можа след тебе никой да ги спре.
Направили са дупки пред иконите
във много чужди домове.
Обичаха ме истински, признавам!
И не веднъж. Но не успях
дори за мъничко да те забравя
и да отвърна даже на един от тях.
Невъзможно е да спра да се тревожа
къде си, със коя... Дали ти е студено...
Направих крачката - не ти говоря,
но едва издържам... Прекалено е!
За последно думи две ти подарявам...
Прости ми - днес ни е годишнина.
И пожелай ми, моля те, за следващата Коледа
да оценя това, че съм обичана!...
25.12.20??г.
© Илица All rights reserved.