Не искам вече да пия,
не искам вече да ям,
че бутът ми вече е станал
донор за еко салам.
От утре фиданка ще стана,
а може и просто елха -
подаръци всеки обича,
не само онези деца,
които писма пак ще пишат
за конче, кола или кукла.
Аз, дядка, какво да поискам -
в чувала ти нищо не пръква
за мойте желания кратки...
Кола и парцали си имам -
в дисагите носиш ли щастие?
© Геновева Симеонова All rights reserved.