Dec 22, 2011, 7:53 PM

Коледно настроение 

  Poetry » Love
494 0 0

Тих и бял снежец вали

и украсява коледните дни.

С вълшебство приближава той мечтата

за  малка хижа в планината,

запалена камина и нежен звън.

На чаши от кристал с рубинен блясък…

… И приглушена светлина на свещи,

разпалени искри от страстите горещи…

© Ивайла Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??