Коледно пожелание
Навън сняг бял пречисти всичко -
пречистени да са душите ни!
И както топли огънят в огнището -
сърца безброй да топлят дните ни!
Звезди, снежинки весело блестят -
така красиво да блестят очите ни!
Деца в очакване на дар трептят -
очакване на щастие да е в мечтите ни!
Уютът коледен, веселие и мир -
да се запазят в домовете ни!
Вълшебство, вдъхновение, мечти -
свободни да са умовете ни!
2007 г.
© Ваня All rights reserved.
Пожелавам на всички, които прочетат тези думи, здраве и сила, за да умеете да дарявате по едно малко чудо всеки ден – една топла усмивка и дума, един искрен поглед, един незабележим жест на внимание.
Светли празници за вас, вашите семейства и най-близките ви хора!