Dec 25, 2006, 4:51 PM

Коледно пожелание (за всички 

  Poetry
6471 0 34

          

 

 

            В този ден – и свят, и чудотворен,

            преливащ от добро и обич нежна,

            желая ти с късмет да си споходен,

            и винаги прегърнал си надежда...

 

© Златка Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??