Нека в коледните святи празнични дни
бяла свещичка да запалим в своите сърца,
светъл огън вълшебно да ни прероди,
да изгори завинаги всяка болка и тъга,
да повярваме, че най-доброто предстои,
че ни очаква нова, по-щастлива съдба.
Нека забравим за всички минали злини,
раните си да превържем с прошка бяла,
щедро да простим и непростимото дори,
защото както розата, уханно разцъфтяла,
крие в ласките си коварни остри бодли,
така и животът понякога нелогично горчи.
Нека в коледната благословена нощ
да изгрее бяла светлина в нашите души,
единствено истинската искрена доброта
може човешкото в човека да съхрани,
само тя дарява ни с безсмъртна красота
и прави истински щастливи земните дни.
© Кръстина Тодорова All rights reserved.
Благодаря, Ангел!
Пожелавам ви усмихната, щастлива, успешна,
слънчева и късметлийска 2015 година,
само сбъднати мечти да има в живота ви!