Jan 15, 2013, 7:34 PM

Колежката Яна 

  Poetry » Humour
973 0 5

       Колежката Яна

 

    Гледам, от вчера колежката Яна,

    колко е мила, колко засмяна. 

    И я подпитвам леко, тактично,

    на какво се дължи тази промяна.

 

    А тя ми отговаря с любов, симпатично:

    - Ми сама съм, бе Коле, мъжът ми го няма!  

© Цвятко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??