Локви дъжд,
следи от гуми,
любов, тъга
без думи.
Спирачка, колело,
заблуда,
сгреших в едно -
обичах до полуда.
Дъжд, порой,
сълзи,
няма кой да ме утеши.
Любов, лъжа,
спомени красиви,
повярвах в това,
че възможно е
да съм щастлива.
Капки дъжд,
трева, роса,
къде е този мъж
и любовта?
Камъни, скали,
труден път,
навън вали,
сълзите си текат.
Облаци, небе,
безкрайна сивота -
някой ми отне радостта.
© Богдана Маринова All rights reserved.