Dec 16, 2008, 8:46 PM

Колко дни 

  Poetry » Love
684 0 1
Колко дни ще трябва да живея
без да видя твоите очи.
Колко още аз ще страдам
и сърцето ще кърви.
Колко много ще си мисля,
ще ми липсваш много ти.
Времето на раздялата е дълго,
но ще те видя...
в бъдещите дни.
Едва ли същото ще бъде,
дали ще  ме обичаш още ти.
Сърцето ти какво ще каже,
щом види моите очи.
Зимен ден ще бъде,
но слънце в очите ще блести.
Животът с теб споделих го,
ще ме предадеш ли ти.
Усещам, огън ме изгаря.
Мой бъди.
Аз дълго ще бъда твоя,
докато е жива и страстта.

© Микаела Фараон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??