Apr 10, 2007, 9:46 AM

Колко им е леко на мухите... 

  Poetry
520 0 7
 

♣    ♣    ♣



Колко им е леко на мухите! - 
Стаята ми е за тях Светът.
Кротко ми досаждат и отлитат -
глобуса оплют да обкръжат.

Колко ни е леко на душите! -
Хората божествено сноват -
атоми същински, неоткрити
по химичен и физичен път.

Колко прави всяка обиколка
на един узрял пожизнен път?

...Корените бавно пият сока...
Старците замислено мълчат...

Ванилин Гавраилов

© Ванилин Гавраилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??