КОЛКО МАЛКО...
Колко малко аз искам от тебе,
но колко много това ми тежи!
Мен да обичаш, за мен да мислиш
до късно вечер, от ранни зори.
Тъжен си ти - сърцето се свива,
весел си - искам да литна със теб.
Колко ми трябва да съм щастлива?!
Само миг да си приветлив със мен.
Цялата моя скътана нежност,
всичките мои любовни слова,
за теб ги пазя, на теб наричам,
но моята душа как да спася?
© Анка Келешева All rights reserved.