Колко малко трябва за да помечтая...
Две думи са ми нужни само!
Неканен жест на нечии ръце,
една прегръдка с топло рамо,
една усмивка в сияещо лице.
Колко малко ми е нужно само!
Искра любов в моето сърце,
една звезда за мен изгряла рано,
танцуващо в душата ми телце...
© Зорница Цветкова All rights reserved.