Feb 7, 2007, 5:58 PM

Концентрация 

  Poetry
506 0 3

...изправена стойка
вдишване въздух в гърдите
плавно събиране на ръцете
в краката базирана силата
приклякване в коленете
ляв блокаж на ръката
дясната свита в юмрук
и забиване цялата сила
концетрирана в цуки
преминала в удар
на лява подмишница
набраната скорост
в секундата цепи въздуха
и свистене на вятъра
дясно маваши
издишване...
негативнизмът е победен
небето се изсветлява
и запява гората
дишат гърдите свободно
избистрен е погледа...
няма въпроси
няма отговори
тренирано тялото
изчистени мислите
 

 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??