Бойко, от нарцисизъм страдащ,
води ни по път пропадащ.
Пак за магистрали плещи,
прост, но с ръце като клещи,
борец против някакви октоподи,
защитник на лобистки изгоди -
за Банско и дюните на морето,
Бог плаче, дъжд пада от небето -
хората се самозапалват,
а ГЕРБ спасители се изкарват.
© Георги All rights reserved.