Свиквай с нея. Няма да си иде.
Ще ти бъде като сянка тя.
Ще е в твоя сън и във мечтите.
Ще досажда и в реалността.
Ти не ще да я прогониш. Тя е
толкова нахална и игрива.
В огледалото я виж - желае
като тебе все да е красива.
Във витрините се отразява
щом преминеш. Но защо го прави?
Всичко твое тя употребява
и походката ти й се нрави.
Конкурентка ти е тя. Прости ми!
И двете, знай, сега сте ми любими.
© Асенчо Грудев All rights reserved.