КОНСТАТАЦИИ
Недоцъфтели кактуси -
Разпятие.
Бездомен дъжд -
смирено песнопение.
Метежна кръстопътност -
съзаклятие.
Предначертани нощи -
провидение.
Катранени луни -
съновидение.
Запуснат първоизвор -
безпонятие.
Мистериозни тишини -
проникновение.
Задъхана себичност -
възприятие.
Невкусени емоции -
беззвездие.
Неравновесност -
кухи измерения.
Загърбени мечтания -
възмездие.
Нахълмени мълчания -
прозрения.
© Донка Василева All rights reserved.
Благодаря ти!