Между Рая и Ад -
тръгват всички посоки.
Между старец и млад -
се съдържа животът.
Между край и начало -
извор става море.
Между черно и бяло -
нещо в нас ще умре...
Между огън и лед -
кръвта пулсът намира.
Между "без" и "със" теб -
се осмисля Всемира!
© Калин Пантов All rights reserved.