КОПНЕЖ
Изпращам ти целувки по Луната,
от Слънцето те галя със копнеж,
по Вятъра изпращам нежни ласки
и дъжд разпръсквам - влюбен, свеж...
В кокиченце съм скрила обичта си,
а то се сгушило в снега
и лъч очаква слънчев да погали
завивката му с мека топлота!
© Вени Иванова All rights reserved.