Jun 6, 2010, 7:02 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
896 0 2

Морето нежно ме докосна.

Целуна ме: "Добре дошла!"

В нозете ми се плисна

удивено: "Защо сама?!"

 

Аз спомних наш'то лудо лято,

брега и изгрева червен.

Потърсих твоята ръка, която

ме отведе до недокоснати места.

 

Потърсих змейовите устни,

даряващи ми жар и топлота.

Потърсих звездните очи,

преливащи от страст и светлина.

 

След теб бледнеят всички други.

Пак искам теб и слънце, и море.

Пак искам да се любим

след залеза под нощното небе.

© Тони Лунгарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??