Копнеж
Желая те невъобразимо,
искам те наяве неудържимо,
не ме разочаровай,
а ме уважавай и подкрепяй,
разлей се като благовонно масло по тялото,
запази като ценен свитък онова цялото, ,
мисълта за теб ме разпалва като огън,
ти си недоизживян прекрасен сън!
© Пламена Сомова All rights reserved.