Ти си неин, аз съм негова,
така се е получило сега,
случайно срещнахме се двама
и почувствахме страстта.
Но животът в различни
пътища ни е отклонил,
любов, подкрепа и семейство
с други хора ни е отредил.
Да сме двама не ще посмеем,
тогава грехът ни не ще бъде земен,
с копнежа ще умрем,
но половинките си не ще предадем.
© Петя All rights reserved.